Systemlösningar för avncerad broadcast & playout

Starfish Technologies Ltd är en av våra engelska leverantörer med kontor i utkanten av London.

Starfish utvecklar lösningar för regionaliserad TV utsändning, DVB Subtitling generering samt Audio Description. Vi har även tagit fram system för Ingest och metadata hantering av reklamklipp tillsammans med Starfish.

Tillsammans med Starfish har vi levererat våra största installationer i C-Play, C-Play Plus samt senast E-Play för regionalisering av TV4 kanaler ”TV4”, ”Sjuan” och senast ”TV4 HD”.

Mer om Starfish och deras produkter finns här eller på http://www.starfish.tv.

Regional Insertion Systems

Används för införande av reklamklipp, byte av programsändningar och regionalisering av sändningar.

Genom Starfish lösningar kan vi erbjuda allt från enkanals upp till flerkanals system för regionaliserad utsändning av reklam, nyheter, väder eller annat. Vi erbjuder lösningar för sändning över traditionell SDI i SD eller HD, över ASI eller över IP gränssnitt. En stor fördel med Starfish lösningar inom detta område är deras möjlighet att anpassa gränssnittet mot övriga system på TV stationen, såsom reklam bokning, As-run rapportering med ett sofistikerat system för media management.

Systemen bygger på traditionell server arkitektur med instickskort för att hantera SDI, ASI eller IP baserad sändning samt kan även hantera text TV (teletext) samt översättning av detta till DVB över IP eller liknande.

Systemen levereras med ett välutveklat system för monitorering och har en mycket hög tillförlitlighet. Dessa system kan levereras med standard support eller med driftsåttagande.

Audio Description / Video Description

Audio Description är ett kommentator tillägg till ett TV program som beskriver vad som händer på bilden eller scenen för personer med nedsatt syn.

Captioning & Subtitling

Starfish specialiserar sig på att leverera kompletta system med allt från en Authoring station till en komplett serie av sändnings produkter och inserters.

Våra produkter inkluderar kvalitetskontroll, realtids dekodering av Teletext med konvertering till inbränd eller DVB subtitling och embedding in till transportströmmar.

Tillagd i varukorgen