LiveXpert - LiveCG BroadCast

Multi-Layers grafikgenerator med sociala medie sändnings motor för professionell TV produktion

LiveCG Broadcast 

kommer i en 1RU rackmonterbar enhet som ger möjlighet att visa all nödvändig grafik till en professionell TV produktion. Här finns statiska och animerade titlar och logos, crawl eller rull tickers, klockor, nedräkning, dynamiskt uppdaterad data och bildserier. Utöver detta kan LiveCG Broadcast anslutas till sociala nätverk, såsom Facebook, Twitter, Flickr eller WhatsApp via den inbyggda mjukvarumodulen Social Hub och visa meddelanden och SMS i realtid.

Nya funktioner

 • Varje grafisk sida kan nu läggas ut direkt från "Main" menyn. Ingen begränsning finns längre till de första 15 sidorna.
 • Ett nytt dynamiskt objekt kallat "Table", kan nu läggas in på sidor. Precis som en "Ticker" kan den vara länkad till ett excelblad där man också har möjlighet att välja vilken cell eller grupp av celler som skall visas i detta objekt. Denna funktion förenklar positionering av bilder/logotyper och data på en sida.
 • "Text" objekt inkluderar ett nytt verktyg som ger möjlighet till att länka en lista av förinställda texter till ett objekt. Detta gör det enkelt att ändra text under live sändning bara genom ett musklick.
 • LiveCG Broadcast stödjer nu swf filer med dynamiska text funktioner. Ett nytt verktyg i Composer sidan ger möjlighet att öppna listan av texter som är länkade till swf animationen och välja välja önskat material i Live läge.

LiveCG Broadcast IP för TriCaster och 3Play:

Denna ger den mest användarvänliga och kostnadseffektiva grafiklösningen till ditt produktionskit. Då den kopplas direkt till TriCaster eller 3Play via nätverk minimerar LiveCG Broadcast IP användande av externa video ingångar för fill och key signaler. Fullt animerad grafik med genomskinlighet levereras i realtid till en enskild NET ingång i TriCastern.

LiveCG Broadcast SDI för alla video switchers: 

Denna har SDI in och ut såväl som Key ut och genlock för att kunna integreras med alla typer av professionella video switchers. LiveCG Broadcast erbjuder både internt och externt key-läge för att lägga på grafik i realtid över en videokälla eller ger fill och key signal till en extern keyer. LiveCG Broadcast SDI stödjer även iVGA anslutning till TriCaster och 3Play.

Perfekt för Musik- eller nyhetskanaler:

LiveCG Broadcast kan hantera multipla dynamiskt uppdaterade källor för att automatiskt visa flera informationer på en och samma gång, dela skärmen för att visa musiktitlar, författare, personinformation, aktiekurser, senaste nyheterna mm - allt från RSS flöden, text filer eller excelblad. 

Idealisk för sportprogram:

LiveCG Broadcast är byggd för live körning och används för att visa lag- och spelarinformation, resultat och realtids resultat, klockor och räknare. Animerade logos kan mixas med dynamiskt uppdaterade figurer. Listor på spelare kan automatiskt bli integrerade på grafiksidorna för att göras live med ett musklick.

Live från social < nätverk:

Social Hub modulen hämtar data och meddelande från tittarna av ett event i realtid som ger operatören möjlighet att läsa och välja meddelanden som ska sändastill LiveCG Broadcast sidan för direkt visining. Den stödjer anslutning till Facebook®, Twitter®, FlickR®, eller WhatsApp®. Social Hub levereras med ett GSM modem för att kunna ta emot SMS (simkort ingår ej).

Enkel att använda:

LiveCG Broadcast och dess grafiska interface är utformad under fyra flikar. Ett för att skapa frafik (Editor Mode), ett annat för att köra en live körning genom att tilldela sidor till interaktiva knappar för att gå live och en tredje för att schemalägga visning av sidor baserat på datum och tid. Den sista fjärde fliken används för att skapa spellistor med grafik för kontinuerlig visning av grafik i ett loop läge. Sidredigeraren är tillgänglig utan kostnad som ett fristående verktyg som kan köras på en vanlig PC för att skapa grafik från flera datorer.

Smart och mångsidig länk till Excelblad:

Excelblad kan också användas för att skapa interaktiv visning av bilder, logotyper och andra figurer. Detta baserat på formler och automatiska regler för valresultat, sportresultat eller TV tävlingar...

LiveCG Broadcast Funktioner:

 • Statisk och animerad grafik och logotyper
 • Dynamisk text, klockor, datum, crawl, roll, ticker...
 • TGA, BMP, PNG, TIF, JPG, GIF sekvenser och FLASH (.swf) animationer
 • 32 bit bildprocessing med alpha kanal och transparans.
 • Effekter: skugga, blur, motion blur, smooth edge
 • Smooth Transition: fade, move, zoom
 • Sid skapare med multipla layers
 • Fri nedladdningsbar "Page Composer" för multianvändarproduktion
 • GPI och TCP/IP (RS-232 interface krävs som tillval)
 • Remote panel finns som tillval
Tillagd i varukorgen